Sectiune Articole

Aici va invitam sa lecturati articole interesante legate de cele mai recente noutati din lumea stomatologiei.

Inceput de bun augur! Avem echipa noua!

Inceput de bun augur! Avem echipa noua!
Comentariile sunt închise pentru Inceput de bun augur! Avem echipa noua!

In acest nou an, 2019, noi, echipa clinicii stomatologice 4Dent, diIMG_20190208_134310n Constanta, va intampinam innoiti si pregatiti cu noi si performante metode de tratament si cu avantajoase onorarii.

In echipa 4Dent au venit noi membri-un medic si 3 asistente medicale..iata cateva foto cu cei nou veniti!!!!IMG_20190214_143128

 

 

 

 

 

 

 

Pe langa deja consacratele noastre modalitati de premiere, pe care le puteti citi aici  si aici-http://4dent.ro/oferta-speciala/ din acest an vom mai adauga spre beneficiul pacientilor nostri fideli-onorariile preferentiale. Acestea sunt personale, individuale si adresate doar acelora care sunt de cel putin 3 ani pacientii clinicii noastre si care au venit la controalele periodice bianuale.  Onorariile preferentiale se propun de medicul dumneavoastra curant, in functie de fiecare caz clinic in parte, iar conducerea clinicii va hotara dupa caz. Ceea ce este principal este sa va asigurati ca reveniti din 6 in 6 luni la control, mai ales daca vi s-au realizat lucrari protetice fixe sau mobile.

Va multumim ca suntem impreuna spre o stare de sanatate mai buna!

Echipa 4Dent