Sectiune Articole

Aici va invitam sa lecturati articole interesante legate de cele mai recente noutati din lumea stomatologiei.

Din secretele obturatiilor fotopolimerizabile

Din secretele obturatiilor fotopolimerizabile
Comments Off on Din secretele obturatiilor fotopolimerizabile

O data cu aparitia dintilor, atat a celor de lapte, cat si a celor definitivi pot aparea o serie de probleme daca igiena este neinstaurata sau realizata precar sau din cauza unei alimentatii defectuoase, in care predomina alimentele lipicioase, dulci etc.

Primele afectiuni dentare care apar sunt cariile dentare, care fie pot trece neobservate la timp, fie pacientul sesizeaza modificari ale culorii dintelui respectiv sau in cazuri si mai avansate pot aparea dureri la dulce, rece, masticatie etc.

Asa ca este nevoie sa mergeti la un medic stomatolog sa va reabiliteze functia masticatorie si fizionomica.
In cazul cariilor simple, necomplicate, medicul va recomanda tratamentul cariilor dentare prin obturatii definitive, fotopolimerizabile. Exista pe piata de produse de stomatologie o multime de materiale compozite, cu calitati remarcabile, fizionomice, estetice, restaurative. Ele imita coloristic si ca si duritate smaltul dentar. Clinica 4Dent foloseste materiale compozite performante, de la mai multe firme producatoare.

Iata prin imagini fotografice, realizate la noi in cabinet, caCabinet Simii-28Cabinet Simii-30tiva pasi din tehnica de lucru si cateva din materialele compozite fotopolimerizabile pe care le utilizam

Cabinet Simii-42