Despre 4Dent

 

Deschis in anul 2002, cabinetul stomatologic 4Dent din Constanta continua sa furnizeze servicii de
medicina dentara la cele mai inalte standarde atat pentru pacientii locali, cat si pentru cei din strainatate. Sub indrumarea doamnei Dr. Rentea Simina, membra a echipei initiale 4 DENT, clinica noastra a beneficiat in anul 2016 de o modernizare si renovare generala (atat cele 2 cabinete, cat si sala de asteptare, grupurile sanitare, dar si partea de exterior), precum si de o reimprospatare a echipei de medici.

Singurul lucru care nu s-a schimbat este dorinta noastra de a continua sa oferim pacientilor nostri servicii stomatologice de cea mai buna calitate si fara durere. Tinand cont de faptul ca medicul dentist nu se alege dupa preturi, ci dupa recomandari, echipa noastra de medici detine o vasta experienta teoretica si clinica, participand constant la manifestari stiintifice (cursuri, congrese), pentru a putea tine pasul mereu cu cele mai moderne tehnici, materiale si dispozitive din domeniul nostru.

yellowsmileAvand in vedere ca nu tratam dinti, ci tratam pacienti, actul terapeutic se bazeaza pe consultatii si discutii complexe in care pacientul participa activ in luarea deciziilor legate de planul de tratament si este consultat in fiecare etapa parcursa. Astfel, cooperarea medic dentist-pacient este bazata pe profesionalism si sinceritate, obtinandu-se un succes terapeutic intr-un mediu cald si primitor.

Si pentru ca fiecare pacient este unic, primul pas in rezolvarea problemelor dentare este consultarea unui medic dentist, fara sa fiti nevoiti sa primiti sfaturi de la celebra „vecina”. In acest sens, impreuna cu medicii nostri va veti simti in siguranta si cat mai relaxati, pentru un tratament stomatologic fara teama si fara durere.

Pentru mai multe informatii va invitam sa ne contactati sau sa consultati si celelalte rubrici ale site-ului nostru, incepand cu „Pacienti Multumiti”, sectiune care cuprinde recomandari primite de-a lungul timpului din partea pacientilor nostri.

Va mulţumim ca ati ales echipa 4Dent!