Serviciile noastre

Bucurati-va de serviciile noastre care concureaza cu succes cele mai mari clinici din tara si strainatate!

Urgente dentare

Urgente dentare

Atunci cand nu stiti daca problema pe care o aveti reprezinta o urgenta stomatologica este suficient sa va intrebati: daca va doare? Daca raspunsul la aceasta intrebare simpla este afirmativ atunci este clar o urgenta.

In general, tratamentul stomatologic de urgenta este necesar in cazul infectiei insotite de dureri agresive, febra si umflarea zonei respective,  atunci cand un dinte iese din alveola sau se fractureaza in urma unui traumatism, daca durerea dentara este severa si se extinde spre partile vecine ( urechi, gat, ganglioni limfatici) sau daca exista sangerari abundente in cavitatea bucala.
Uurgente dentarergentele stomatologice sunt la fel de importante ca orice alta problema medicală si ar fi bine sa nu le neglijati, deoarece se pot produce complicatii mult mai grave care pot necesita tratamente mai complexe si mult mai costisitoare. Din (ne)fericire durerea nu va lasa sa neglijati o urgenta! Din pacate foarte multi oameni ajung la medicul dentist doar în caz de urgenta (si apoi nici nu duc la bun la sfarsit tratamentul inceput pentru a dispare cauza acelei probleme si astfel revin cu o alta urgenta etc), ceea ce face actul medical mai dificil si mai complicat.

Cabinetul stomatologic 4Dent va asigura tratamentul adecvat in cazul urmatoarelor urgente stomatologice, despre care puteti citi mai multe in cadrul articolului intitulat: „Ce sa fac in cazul unei urgente dentare?”

 1. Abces  dentar-vestibular, palatinal- sau parodontal

2.  Traumatisme dento-alveolare

3. Pulpita acuta

4. Hemoragie postextractionala

5. Pericoronarita

6. Stomatite acute, gingivostomatite ulceronecronice