Serviciile noastre

Bucurati-va de serviciile noastre care concureaza cu succes cele mai mari clinici din tara si strainatate!

Protetica dentara

Protetica dentara

Protetica dentara este una dintre specialitatile medicinei dentare, care se ocupa cu diagnosticul, planul de tratament, reabilitarea si mentinerea functiei orale, confortul, aspectul si sanatatea oamenilor carora le lipsesc dinti.

Protetica cuprinde un set de servicii de restaurare dentară: incrustații cu materiale nobile sau ceramică (Inlay, Onlay), coroane și punți dentare, proteze mobile.

Toate acestea sunt soluții pentru înlocuirea unuia sau a mai multor dinți lipsă şi chiar a tuturor dinţilor lipsă din motive deopotrivă estetice și referitoare la restituirea funcționalității.

Tratamentele protetice sunt un mijloc de a reface functiile sistemului stomatognat: fizionomica, masticatorie, fonetica, de deglutitie si de automentinere. O proteza dentara se realizeaza in cazul in care acestea sunt afectate de:

-distructii coronare masive
-tratamente anterioare nereusite
-edentatii (lipsa unuia sau a mai multor dinti)

Terapia protetica poate fi:

Fixă: -coroane sau punţi dentare:

-metalo-acrilice;
-metalo-compozite;
-metalo-ceramice;
-integral ceramice;
-ceramice pe schelet de zirconiu (cea mai estetica si biocompatibila restaurare dentara).

Mobilă: proteze:
-clasice- acrilice;Proteze clasice- Dr. Simina Rentea

-elastice(cu mai multe variante);

-scheletizate (cu mai multe variante).

 

 

 

 

4Dent vă oferă în cadrul proteticii dentare servicii de specialitate care includ diagnosticul, consultația, pregătirea dinţilor (de la examinarea gingiilor și a structurii osoase, la pregătirea elementelor de suport, care poate implica intervenții  specifice), trimiterea comenzii la laborator, urmate de adaptarea şi fixarea lucrării.