Dr. Simina Rențea

medic stomatolog

"Blândeţe, calm, profesionalism, comunicativitate, bună-dispoziţie sunt cuvintele cheie care pentru mine definesc relaţia cu fiecare pacient"
Dr. Simina Rențea

Medic fondator – 4Dent

“In decembrie 2015 a aparut ideea de a crea portalul online 4Dent.ro, o platforma de comunicare cu dvs, prin care ne-am propus sa primim feedback-ul, impresiile, parerile, sugestiile, intrebarile si marturiile dvs si sa va oferim informatii utile, noutati si descoperiri recente din lumea stomatologiei moderne si cum se regasesc aceasta in activitatea cabinetului nostru si in serviciile de specialitate pe care vi le oferim.

Speram ca acel inceput de foarte bun augur sa continue inca multi ani, intr-un mod rodnic si plin de satisfactii atat pentru dvs, cat si pentru noi! ” 

ACTIVITATE PROFESIONALA

Medic stomatolog la 4 dent- CMI Dr. Rențea Simina

  • oct 2002- nov 2015

Curs postuniversitar de perfectionare in specializarea  Implantologie in cadrul Universitatii de Medicina si farmacie “Carol Davila” Bucuresti

  • 2005-2006

Medic stomatolog scolar la Liceul “Lucian Blaga” din Constanta

  • 2001-2004

Preparator la Facultatea de Medicina dentara Ovidius, Constanta- disciplina Protetica fixa si mobila

  • 1999-2003

medic stomatolog stagiar avand ca indrumator pe decanul Facultatii de Stomatologie din Constanta- prof.dr. Draghici Gheorghe

  • 1998-1999

Sustinerea examenului de licenta în cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie “Carol Davila” din Bucuresti

  • sept 1997

Facultatea de Stomatologie din cadrul Universitatii “Ovidius” Constanta

  • 1992-1997

“Am participat la zeci de cursuri de perfectionare, cursuri de vara, congrese nationale si internationale in vederea imbunatarii calitatii profesionale si a cunoasterii celor mai noi materiale si tehnici din domeniul medicii dentare.

Dr. Simina Rentea 1

Ceea ce consider că mă caracterizeaza  ca om sunt urmatoarele: seriozitatea, dorinţa de autodepăşire, comunicativitatea  si orientarea spre un stil de viaţă cât mai natural, mai sanatos. De aceea multe din sfaturile pe care le dau pacientilor mei se refera la alimentatia vegana si vegetariana (sunt adepta acestui tip de alimentatie de mai bine de 25 de ani), la metode naturiste de imbunatatire a calitatii vietii si chiar combinarea metodelor specifice, clasice de tratament cu unele variante naturiste de vindecare a unor afectiuni dentare.”