Pacientii nostri multumiti

Daca ati fost multumiti de serviciile noastre va rugam frumos sa impartasiti experienta dumneavoastra
cu ceilalti vizitatori ai site-ului nostru folosind formularul de contact. Va multumim!
 • ,

 • "Dr. Simina Rentea, inca o data multumiri de ceea ce ati facut pentru mine. Toti ma lauda ptr. dintii mei, si cu mare placere le spun cine a facut-o. Eu va doresc D-voastra si colectivului D-voastra toate cele bune, sarbatori fericite si un an nou plin de bucurii si sanatate."

  Angela Bolkart, Protetica dentara

 • Doamna doctor Nicuta Ghiga este o fire foarte calma, toata familia mea o cunoaste de 7 ani, suntem foarte multumiti!

  Ene Elena, Protetica dentara

 • Doamna doctor Simina este un medic foarte bun, calm, ma simt foarte bine cu tratamentele pe care mi le-a facut

  Ostahie Maria, Protetica dentara

 • Sunt foarte multumit de tratamentele stomatologie pe care mi le-a facut doamna doctor Simina Rentea

  Siret Gheorghe, Cosmetica dentara

 • Doamna doctor Rentea Simina este un om deosebit, popular si un medic exceptional. Toata familia este foarte multumita de serviciile dumneaei!

  Lazar Victoria, Protetica dentara

 • Dr. Ghiga mi-a facut o lucrare acum 11 ani si inca arata impecabil! O recomand!

  Staicu Sandica, Protetica dentara

 • Doamna doctor Ghiga Nicuta este o adevarata profesionista. Experienta isi spune cuvantul! Mi-am invins teama de dentist! Doamna doctor este foarte comunicativa si are o mana usoara, nu am simtit nicio durere! O apreciez foarte tare, este un medic deosebit!

  Ghinea Rafaela, Cosmetica dentara

 • "D-na doctor Simina Rentea m-a impresionat cu rabdarea, umorul fin, delicatetea, empatia si acuratetea detaliilor profesionale si nu in ultimul rand cu bunul gust al ambiantei cabinetului (felul foarte placut in care a modificat totul de curand). De 2 ani de cand mi-a reconstituit 80% din dinti sunt foarte multumit de lucrare, asa ca recomand 4Dent oricui, atat pe d-na doctor, cat si pe colaboratorii ei- tehniciana dentara, asistenta etc. Multumesc si mult succes la a reconstitui zambetele oamenilor. "

  Dan Zvac, Protetica dentara

 • " O munca fantastica , adusa la bun sfarsit ! Multumesc ! Multumesc Dr. Simina Rentea pentru efortul si munca prestata , pentru rabdarea si calmitatea prestata fata de clienti ! Multumesc ca m-ati ajutat , sa invat ... sa zambesc din nou ! Respect ! "

  Marian Sidorencu, Protetica dentara

 • " La doamna doctor Simina Rentea nu esti un sinplu pacient. Cabinetul dumneaei este locul unde intr-adevar se redau zambete. Este un adevarat profesionist ce isi practica meseria cu daruire. Nu puteam fi mai multumit de lucrare. George Racovita "

  George Racovita, Protetica dentara

 • " Intr-o atmosfera de profesionalism si bunavointa am fost tratat la 4Dent de Dr. Simina Rentea. Sunt multumit de serviciile primite si de pretul convenabil al tratamentelor. Recomand!"

  Savel Santimbreanu, Odontologie

 • "Simina Rentea este un medic de incredere. Mi-a facut in urma cu cativa ani cateva obturatii, care si acum stau foarte bine. M-a invatat sa vin anual la detartraj si atunci imi verifica si starea obturatiilor si a danturii in general. Sunt multumit de felul in care sunt tratat la 4Dent!

  Victor Botescu, Cosmetica dentara