Proiectele noastre de suflet

"Fii bun ori de cate ori este posibil! Intotdeauna este posibil!" (Dalai Lama)

Noi credem in puterea exemplului personal!

Prin campaniile periodice ale cabinetului nostru propunem mediului profesional, beneficiarilor si publicului larg transformarea viziunii asupra relatiei medic-pacient. Veti putea citi pe aceasta pagina detaliile campaniilor noastre dedicate promovarii unor idei transformatoare  cat si unor promotii directionate in beneficiul pacientilor nostri.

foto grup

Campania „15 NOROCOS”

Incepand din luna noiembrie 2017, in fiecare data de 15 ale lunii, pacientii noi care se inscriu telefonic, se programeaza  si vin la clinica in aceasta zi, vor beneficia integral de tratamentul gratuit din prima sedinta!

Medicii clinicii 4Dent va vor trata cu seriozitate si dedicatie, pentru ca noi credem ferm ca „datoria unui medic este sa si daruiasca, nu doar sa vindece”. Va asteptam, in fiecare data de 15 a fiecarei luni, cu prietenii si cunoscutii care inca nu sunt inscrisi la cabinetul nostru!

Stim ca, in general, oamenii sunt retinuti de la a mai crede in campanii de acest gen, din cauza publicitatii exagerate cu care, de-a lungul timpului, au fost bombardati. Tindem sa credem ca nimic nu este gratuit, dar iata ca la 4Dent minunile se petrec! Singurul mod in care veti putea sa va convingeti este sa sunati in orice luna, pe data de 15 si veti fi placut surprinsi, atat de faptul ca prima sedinta este gratuita, cat si de amabilitatea cu care personalul nostru va va trata.

 

Campania „Pacientul 100”

Initiativa consacrata a clinicii 4Dent de a „premia” fiecare al 100-lea pacient al fiecarui medic din clinica noastra este deja populara si apreciata printre pacientii, cunoscutii si prietenii cabinetului.

Aceasta campanie consta in realizarea gratuita a tratamentelor dentare necesare in respectiva sedinta de tratament pentru pacientul castigator. Pe scurt, tinem evidenta tuturor pacientilor care isi trateaza dintii la noi in cabinet si  fiecare al 100-lea pacient primeste in mod GRATUIT (!!!!!!!!!!!) toate serviciile care ii sunt efectuate in acea sedinta.

La inceputul sedintei pacientul nu isi cunoaste pozitia de pe lista cabinetului si uneori nici detalii despre existenta campaniei; cel mai adesea afla ca este castigatorul cu numarul 100  la incheierea tratamentului; de cele mai multe ori pacientii au reactii de suprindere cu adevarat emotionante care ne bucura deopotriva pe noi, cat si pe insotitorii lor.

Momentul acesta reprezinta pentru medicii nostri o incununare a muncii profesionale si o satisfactie care este cu mult mai presus de orice recompensa financiara. Aceste momente nepretuite au fost adesea consemnate in pagina special dedicata, prin imagini graitoare pe care va invitam sa le vizionati aici.

 

Sinteza anului 2017

In primul an de campanie „Pacientul 100” au fost premiati la clinica 4Dent in total 22 de pacienti! Fiecare medic a contribuit la aceasta campanie oferind tratament gratuit norocosilor, astfel: doamna doctor Nicuta Ghiga a premiat 5 pacienti, doamna doctor Eugenia Stoian a premiat 5 pacienti, doamna doctor Simina Rentea a premiat 6 pacienti, iar domnul doctor Cristian Raspopa a premiat 6 pacienti. Abia asteptam sa cunoastem si castigatorii anului 2018!

Sinteza anului 2018

In al doilea an al campaniei noastre- Pacientul 100- au fost premiati la clinica 4Dent in total 23 de pacienti! Un castigator mai mult decat in 2017!!! Detaliile le puteti citi la rubrica Articole!